Hvor viktig er det egentlig å omgi seg meg “riktige” venner og kolleger? – ukeslutt av Sissel Gladsø

The people we surround ourselves with either raise or lower our standards. They either help us become the-best-version-og ourselves or encourage us to be lesser versions of ourselves. We become like our friends. No man becomes great on his own. No woman becomes great on her own. The people around them help to make them great. We all need people in our lives who raise our standards, remind us of our essential purpose, and challenge us to become the-best-versions-of-ourselves.- sitat Ukjent

Hvor viktig er det egentlig å omgi seg meg “riktige” venner og kolleger? Har det noen betydning – har de så stor innvirkning på hvem du er og blir?

Ved nærmere ettertanke må jeg innrømme at jeg i stor grad lar meg påvirke av mine omgivelser – og da tenker jeg ikke først og fremst på å tilpasse meg andres forventinger, men tenk over forskjellen det er å omgi seg med positive mennesker som heier på deg, kontra de som ikke gjør det, og verre – håper på at du skal feile. Forteller deg at dette greier du ikke – ikke noe vits i å prøve en gang. Himler med øynene – hva tror hun at hun er? Nå skal det jo sies at disse menneskene også inspirer til den viss grad – på sin måte…. De skal i alle fall ikke få rett!!!

Omgi deg med mennesker som vil deg vel

Sissel Gladsø CFO og Hodejeger

Det er viktig å omgi seg med venner og kolleger som vil deg vel, som heier på deg – som unner deg suksess – som sier at; dette klarer du – jobb litt hardere, strekk deg litt lenger, du tør, ta sjansen, du er god, kom igjen – vi klarer dette sammen! Det er klart at det har innvirkning på meg og min måloppnåelse. Og ikke minst min mestringsfølelse og mitt humør!

Jeg har kolleger som har lært meg og tilført meg utrolig mye, både kompetanse og erfaring, men også latter og glede! Jeg er faktisk ganske sikker på at jeg har blitt en bedre utgave av meg selv av å jobbe i Dynamic People.

Ta et steg bort fra de som ikke ønsker at du skal lykkes

Jeg mener det kan være viktig å ta et pust i bakken og tenke gjennom  – man flyter jo gjerne avgårde i gamle vaner og  med gamle venner.
Når man hopper ut det som gründer så opplever man bestandig at det er noen som står på sidelinjen og håper på at du feiler, det er jo litt kjipt med andres suksess…. «Egen suksess er vel og bra men andres fiasko er heller ikke å forakte.»
Nå mener jeg ikke at du skal gå hjem å bytte ut vennene sine – kan være greit å ha noen kritikere på sidelinjen også…. Noen som ber deg tenke gjennom to ganger før du hopper ut i noe – kritikeren kan også være med å hjelpe deg i riktig retning.

Hei hverandre i mål

Et av mine minner som står sterkest når det gjelder å heie hverandre i mål (sikkert for at det et av de fysisk vondeste… 😊) er nok fortsatt fra da jeg løp NYC Maraton – noe som med mitt treningsgrunnlag, i beste fall kan kalles optimistisk å legge ut på. Var ikke helt veloverveid å melde seg på….  Vi var tre som løp sammen – heiet på hverandre, pushet hverandre, motiverte hverandre til å tro at dette skulle vi greie – og tro kan flytte fjell – og når andre også tror på deg så er det bare å sikte mot stjernene – sammen! Og JAAAA – vi kom i mål – lenge siden nå – men husker fortsatt følelsen (ikke bare den vonde som sa ALDRI MER), men mest den hærlige følelsen av å ha gjennomført – passert målstreken – SAMMEN!!

-Sissel Gladsø CFO og Hodejeger i Dynamic People

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016 og vi planlegger ytterligere ekspansjon i 2018.

 

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.