Våre verdier virker!

Våre verdier virker!

Dynamic People er snart 7 år gammel som rekrutteringsselskap.

Vi ble grunnlagt fordi vi ønsket å skape en arbeidsplass for oss selv, en jobb der vi gledet oss til å jobbe sammen mot ett mål.
Hele grunnlaget for vår suksess ligger nettopp i ordet –sammen.

Vi skjønte tidlig at vi måtte ha gode verdier. Verdier som skulle fortelle andre om hvem vi er, og samtidig minne oss selv på hvorfor vi lykkes sammen, har det gøy sammen og jobber i samme retning.

Lagånd -Empati -Raushet -Engasjement -Resultatbevissthet

Lagånd betyr at vi heier på hverandre. Min suksess betyr andres suksess. Mine kollegers suksess hjelper meg å ha suksess.

Dette minner meg om mitt «tidligere liv» som alpinist på The Attacking Vikings.  Hele grunnlaget for norske alpinisters suksess, og fortsatt suksess i dag, er tuftet på at vi heier på hverandre, er avhengig av hverandre og feirer hverandre.

Lagånd betyr at man må ha empati.
Raushet betyr at vi må ha engasjement for hverandre.
Dette vil sammen gi resultater: Resultatbevissthet.

Nå har Dynamic People`s satsing på disse verdiene gitt suksess.
Nå kan vi høste av vårt samhold!

Nå, bare 7 år etter starten i 2013, har vår gode kollega Anders Beichmann blitt nominert til Årets Hodejeger!

Anders Nilsen Beichmann Partner i Dynamic People, finalist og topp tre kandidat til årets Hodejeger på FINN jobb awards – The Hunt! Her blir bransjens beste prestasjoner premiert med gjeve priser i fire kategorier. Til venstre på bilde er Petter Larsen fra FINN.

Les også: Drypper det på deg når laget vinner?

Vi heier på deg Anders! 

Vi håper du vinner, men uansett er vi stolt av deg, og vi skal uansett feire oss selv og vår suksess.

– Finn Christian Jagge Partner og Hodejeger i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål.

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, fornøyde kunder og vi gleder oss til å gå på jobb!  Vi jobber i alle bransjer i hele Norge. 

Avsnitt
MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.