Ville du valgt Solskjær eller Mourinho – haren, eller skilpadden? Ukeslutt av Tomas Kersten

Enkelt å svare på nå, hvem du ville valgt av de to managerne. Kanskje like enkelt, med motsatt utfall, den gang Mourinho fikk jobben, eller så sent som sommeren 2018. Hva har endret seg? Har managerne utviklet seg så mye i ulike retninger, har spillerne blitt så mye bedre, er forutsetningene for å lykkes annerledes, eller har faget endret seg? Neppe noen av delene.

Tomas Kersten, Hodejeger og Partner i Dynamic People

Dette er kanskje det som opptar oss mest i rekruttering, hva skjer når man bytter jobb, hva skjer når du bytter lag og hva skal til for suksess i et nytt miljø? For Solskjærs del var det ikke tidligere meritter som manager i en stor internasjonal klubb, men personlige egenskaper, evne til å engasjere uten å være «brøleape», match med kultur og miljø som kvalifiserte han. Ville du turt å satse på kulturmatch fremfor tidligere meritter når du skal rekruttere?

Skilpadden blir ingen hare

Men kanskje er det bedre med en målrettet skilpadde, enn en ustrukturert rask hare som ingen vet hvor hopper?

– Tomas Kersten Hodejeger og Partner i Dynamic People

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR, interimledelse og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 13 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.