UKESLUTT: av Trine-Lise Jagge

TAPERKULTUR ELLER VINNERKULTUR ?

Det store spørsmålet….

Kandidaten i «Taperkulturen» sier som regel dette:

«det er ikke noe godt miljø her » «vi samarbeider ikke» «det er ingen teamfølelse» » vi drar ikke i samme retning» » jeg blir ikke sett» «jeg jobber veldig alene» «jeg føler meg ikke inkludert» «det er ikke hyggelig å være på kontoret» «alle sitter med lukket dør» «vi spiser ikke lunsj sammen» «jeg føler meg uglesett når jeg gjør noe som er bra» «det snakkes i gangene» » det er en dårlig stemning på kontoret» «aldri noen som sier noe ,når noen har gjort det bra» «her drar vi hverandre ned isteden for å bygge hverandre opp» «får bare høre det om det er noe jeg har gjort galt»

Kandidaten i «Vinnerkulturen» sier derimot som regel dette:

«jeg stortrives» «gleder meg til å gå på jobben» Jeg har virkelig gode kolleger» «vi heier hverandre frem» «jeg får stadig utvikle meg» «sjefen min legger ting til rette» «vi er som en stor familie» «jeg jobber mye men det føles ikke sånn» «vi gjør også ting sammen etter jobb» » vi respekterer hverandre» «vi deler kunnskap» «vi er et godt team» «det er få som slutter hos oss» Jeg jobber på verdens beste arbeidsplass!» » det skal mye til for å flytte på meg! «vi har et veldig godt miljø»

Kjenner du deg igjen i taperkulturen?
Da har du sikkert opplevd høy turnover på din arbeidsplass det siste året.
Hva kommer taperkultur av? Hvem har ansvaret? Er det ditt ansvar? Er det din leders ansvar? Er det et felles kollegialt ansvar? Eller bør du rett og slett se deg om etter ny arbeidplass?

Kjenner du deg igjen i vinnerkulturen ?
Da er jeg glad på dine vegne!
Hva har dere gjort for å skape vinnerkulturen?… Og hva gjør dere for å holde på den?

Vi i Dynamic People slår et slag for vinnerkulturen og ønsker alle en riktig god 17 mai.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.