UKESLUTT: av Trine-Lise Jagge

– Viktig å finne av-knappen

Er jobben din hobbyen din, så kjør på! Men sørg for å ta frem av-knappen innimellom
Er du også som meg ,som ikke klarer å legge deg på kvelden fordi kreativiteten bobler, tankene svirrer rundt og hodet går på høygir? Burde vi ha en «av-knapp»?
Jeg er «skrudd sammen» slik. Det klarer jeg ikke å gjøre noe med, det bobler bare over av engasjement og entusiasme – jeg elsker virkelig jobben min! Jeg gleder meg til den hver dag. ( Ja faktisk, tro det eller ei.)

Utfordringer gleder jeg meg ekstra over! Et hinder? Ok, skal jeg gå rundt, over, eller under…? Hmm..
Tanken om å stoppe streifer ikke engang mitt hode når jeg jeg møter hindere. Det er jo egentlig det som er morsomt.
Jeg hadde en samtale med en kjent investor i et middagselskap for en stund tilbake. Vi kom inn på temaet og han kunne fortelle at han i hele sitt liv hadde sett på jobben som sin hobby og livsstil .
40 timers uke finnes ikke for han. Han er forlengst over pensjonsalder men har på ingen måte tenkt å pensjonere seg. Jeg tror egentlig ikke det skjer heller, det er litt vanskelig å pensjonere en livsstil.

Han mente at nøkkelen til suksess ligger i brennende engasjement og glede for det en skal drive med. Jeg er så enig!
Men, viktig å finne «av-knappen» også innimellom tror jeg. Selv har jeg nok mye å hente der, men jobber med saken.
Min investorvenn hadde helt klart funnet sin, om ikke helt «av», så iallefall «dimme-knappen» med familie, gode fjellturer, sportslige aktiviteter, reiser, sunt kosthold og det gode liv.
Vel, jeg har tro på balansen og at «av-knappen» er viktig, men jeg tror også at vi i Norge har litt å gå på. Vi har det godt, vi har mest ferie i Europa. Jeg tror ikke vi skal være så redde for noen ekstra lange dager, så lenge det er lystbetont.

Gjør det deg glad, er jobben hobbyen din, så kjør på! Bare sørg for å ta frem «dimmeren» eller «av-knappen» innimellom.
God helg fra Beitostølen 🙂

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.