UKESLUTT av Tomas Selinger Kersten uke 11

Hva bygger attraktive holdninger?

I jobben som hodejeger er det i bunn og grunn personen bak CVen vi er ute etter å bli kjent med.

Arbeidskapasitet, effektivitet, evne til å sette seg mål, evne til å ta konsekvensen av dem, strategisk tilnærming til målene, evne til å takle motgang lenge nok, selvstendighet og evne til å spille på lag, er noen av karaktertrekkene vi ønsker å bli kjent med. Hva gjorde du, hvordan gjorde du det og hvilke vurderinger lå til grunn for at du gjorde det slik? Hvordan holdes fokus på suksesskriterier og mestringsmål på veien til resultatet, når alle rundt er resultatfokusert?

Jeg lar meg inspirere av en gjeng 16 år gamle alpinister, bakgrunnen for det er at jeg i skrivende stund er med dem på deres «NM» i utfor. De som satser, går en skole fra 12 årsalder hvor ovennevnte er tema er fokus hver sving, hver tur, hver økt, hver dag, uke etter uke, i allslagsvær.

Det vesentlige er ikke hvem som vinner nå, men hvem som lærer lenge nok. Om du har «overivrige» barn som driver aktiv idrett, la de fortsett, slutter de ofrer de kanskje det viktigste – attraktive holdninger.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *