UKESLUTT av Silje Kaasa

En refleksjon over mine første 2 uker som hodejeger i Dynamic People
Jeg synes jeg har det helt fantastisk! Jeg har det så moro hver dag og treffer så mye mennesker hele tiden, er det første jeg kan si!
Jeg står opp hver dag, går på jobben, hvor arbeidsdagen min består av en blanding av salgsmøter, intervjuer og presentasjoner av kandidater, og ikke minst research – hvordan finne de beste. Tenke, lete, søke, ringe, overbevise, prate, invitere, puh – ny runde… og gudskjelov slutter aldri denne sirkelen etter å søke – for dette er gøy! Det var skummelt å ta steget – gå ut fra en fast og trygg jobb i IT bransjen til å bli hodejeger ,- men jeg turte og jeg gjorde det – og det kan du også!! Jeg angrer ikke ett sekund! Er du ute etter ny jobb eller vurderer å bruke oss i Dynamic Peolple neste gang du skal ha nye mennesker : TENK PÅ DETTE:

Making a big life change is pretty scary

But know what is even scarier??

REGRET

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.