UKESLUTT av Signe Lindi

Vi har akkurat startet et nytt år. Fremdeles er det mørketid og vinteren har akkurat meldt sin ankomst, men det er som om alle kjenner at det går mot lysere tider – som om vinterdvalen er i ferd med å slippe taket, og vi kan begynne å hente energi fra lyset og sola igjen. Hos oss på Dynamic People har det vært full aktivitet hele uka – alle møterommene er i bruk, mange spennende mennesker har vært innom, og det er høy puls.

Inspirasjonen henter vi fra alle de menneskene vi treffer, både på kontoret og ute i besøk hos bedrifter hvor vi får ta del i deres arbeidshverdag. Det er fantastisk moro å kunne skape en møteplass med nye relasjoner og forhåpentligvis en ny hverdag til de som får seg en spennende jobb. Vi har mange ting å glede oss over fremover, og ikke minst alle de gode kollegaene som skaper liv og røre rundt oss. Jeg gleder meg over masse snø og fantastiske skiforhold denne helga – kulda som biter i kinnene, knitring av snø under skoene – kjenne at det fremdeles er liv i kropp og sjel.

Ha en fantastisk frisk, kald og fin vinterhelg. GOD HELG! Hilsen Signe

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.