UKESLUTT av Ruth-Camilla Aas

Denne uken har jeg jobbet jobbet med karriererådgivning.

Givende både for kandidaten og meg. For hver time lærer jeg noe nytt. Ikke bare om kandidaten men også om nye bransjer, jeg opparbeider meg innsikt om ulike stillinger og fagområder. Hva var suksesskriteriene i rollen, hva var fallgruvene i rollen, hva var utfordringene i bransjen? Verdifull innsikt som gjør meg enda litt bedre når jeg skal finne en kandidat til en tilsvarende rolle.

Jeg lærer mye fag, men også om verdier og drømmer. Utfordringer og oppturer. Alle har forskjellige utgangspunkt, det er det som gjør karriererådgivningen så spennende. Det er et 4-trinns karriereprogram, der første steg er personlighetstest, vi gjennomgår din personlighetsprofil der vi fokuserer på dine sterke sider, ser på din CV og ser på ambisjoner, ønsker og mål for neste jobb. Vi hjelper deg til å komme i posisjon for jobbintervju og guider deg til hvordan du skal presentere deg. Men det er så mye mer enn dette vi også snakker om, de små bitene som ikke står skrevet men som er viktig, viktig for deg. Hva slags miljø trives du i, hvilken kultur, hva slags selskap vil du inn i, konsern, offentlig, lite, stort, familiesituasjonen din, hvor langt er du villig til å reise, hva slags type leder etc etc.

Inspirerende og lærerikt, gleder meg allerede til neste uke med nye timer.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.