UKESLUTT av Rolf Wilhelmsen

Vi har alle byttet arbeidsgiver fra tid til annen og det er alltid spennende og interessant med de første dagene. Hvordan har så mine vært?
For det første vil jeg si takk for en meget god mottakelse. Det er både hyggelig og viktig for å få god følelsen.
Det hele startet forrige fredag med hyggelig sms fra Trine Lise med bilde av både visittkort og vin som ventet på meg mandag morgen.
En filleting kanskje men du verden så hyggelig! De små ting betyr noe!!
Så mandag morgen var jeg på plass ,PC klar til bruk og alt på stell !

Nye CRM løsninger og kontorstøtte systemer gjør at man «fomler» litt i starten men det går seg til…. Jeg har brukt mine første dager til å bli kjent med «hva finner jeg hvor». Jeg registrerer at det er høy disiplin mht til bruke CRM systemet. BRA!!!!!

I dag er jeg i gang med møte booking og det fortoner seg vel ikke så annerledes enn tidligere…. Etter en svært travel høst med 9 parallelle oppdrag ser jeg frem til å bistå nye kunder med å få plass nye dyktige ledere og medarbeidere.

Herlig å komme til et sted med hyggelige og profesjonelle kolleger og hvor lagarbeid preger virksomheten.
En strålende helg ønskes alle
Hilsen Rolf

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.