UKESLUTT av Morten Sunde

Å være engasjert er viktig for alle parter i en setting av mennesker i både små og store sammenheng. Vi i Dynamic People har engasjement som en av våre verdier. Og det bruker vi helt ubevist både internt oss imellom, eksternt med kunder og kandidater. Og det som er så fantastisk, er at det blir så vellykkede møter med mange ideer og tanker rundt tema og ikke tema. Og møte slutter ofte med en giv og glede til å fortsette det planlagte arbeide.

Dette opplever vi stadig i kundemøter. Dere er så interesserte i oss, får vi ofte høre. Og hvorfor er vi det.
Jo, for det første blir det et givende møte og for det andre blir vi den beste ambassadøren til å formidle budskapet og hente inn de beste kandidatene
Denne uken ble avsluttet med et førstegangsmøte hvor rekruttering som vanlig var på agendaen.

Møte startet med kunde som var litt reservert men lyttende og kanskje litt skeptisk. Hadde ikke helt tro på oss headhuntere. Men når jeg i min åpne og interesserte fremoverlente holdning spurte om bedriften, tidligere erfaring med å bruke rekruttering, miljø på arbeidsplassen, profil på medarbeidere, interesser hos de ansatte, alder, erfaring osv. ble kunden både talefør og selv veldig engasjert.

Ja, da ble både organisasjonskart og tanker fremover tegnet og forklart på tavlen. Det ble som vi nesten var i «samme båt» Møte ble avsluttet med en god fremdrift plan og to fornøyde deltagere med muligheter for et godt samarbeid.

God helg til dere alle!

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.