UKESLUTT av Lasse Arnesen

Are you ready to change your life?

Det høres kanskje dramatisk ut, mange av oss er nok rimelig tilfreds med livet som det er. Så hvorfor skal du endre livet ditt? Virker det litt skremmende?
Det å bytte jobb er ikke nødvendigvis å endre hele livet, men heller en justering av innholdet. OG akkurat denne justeringen kan i mange tilfeller gjøre livet ditt mer innholdsrikt og lærerikt, i tillegg til at det kan gi deg påfyll av nye utfordringer.

Husk at i livet, som du bare lever en gang, blir veien til mens du går. For hver dag som går lærer du noe nytt, og putter lærdommen i den store boksen vi kaller erfaring. Og når erfaringsboksen gradvis fylles opp, vil du samtidig gjøre andre vurderinger og ha grunner til å ta forskjellige avgjørelser enn på et tidligere tidspunkt. Til sammen er du et produkt av hva du har gjort hvert eneste minutt i hele ditt liv – fram til nå.

Mennesker er skapt med ulike behov for utfordring og endring, men for de fleste av oss gjelder at vi har en tendens til å sovne inn i et mønster som av en eller annen grunn blir stereotypt. For å utvikle oss som mennesker, og for å få mest mulig ut av livet vi har, vil det derfor i mange tilfeller være riktig å gjøre endringer. Og disse endringene kan med stor fordel være å bytte jobb. Selv om vi er rimelig tilfreds med jobben, vil vi i mange tilfeller bli mer tilfreds med å skifte arbeidsmiljø, skifte kolleger, skifte fagområde.

Et slikt bytte vil i mange tilfeller gjøre deg mer komplett som menneske, du vil kunne se tingene i et annet perspektiv, og igjen være bedre rustet til å ta riktigere avgjørelser i din hverdag.
HUSK at vi stort sett angrer på det vi IKKE har gjort eller sagt ja til. Så derfor bør du fra tid til annen sette en fot i bakken og vurdere om du skal bytte jobb. La i hvert fall ikke muligheten gå fra deg uten å finne ut om en annen jobb kan være interessant, og kanskje kan åpne dine øyne.

Be ready to change your life!

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.