UKESLUTT av Lasse Arnesen

Avdelingsleder med ansvar for rekruttering!

Endelig er annonsen publisert: «Erfaren sivilingeniør med 10 års fartstid, ungdommelig og helst i 30-årene!» Nå er det bare å vente på at søknadene skal strømme inn.
Etter 2 timer ringer telefonen. « – Ja, det gjelder stillingsannonsen på nettet»
Jeg kjenner spenningen stiger, – og faller snart like brått. Det var bare nok ett av disse rekrutteringsbyråene. Mine første tanke bygger på dyrkjøpt erfaring: -«Dyre er de, og ikke tilfører de prosessen noe heller.»
Men så en dag dukket Dynamic People opp som troll av eske. Her var det virkelig et selskap som kunne tilføre noe. Et selskap som hadde fokus på hva jeg som Kunde trengte hjelp til. Her var det ikke kun cv-dytting og fakturering. De ville finne riktig person til stillingen! Ville ta unna alle de dårlige søkerne, og håndtere dem profesjonelt som fullverdige mennesker. Dynamic People ville finne ut hvordan det var å jobbe med meg og for meg, de ville sikre seg at kandidatene de kom opp med faktisk kunne tilføre noe OG ikke minst holde ut med meg og min lederstil. De ville aktivt søke etter andre potensielle kandidater til stillingen, de ville rett og slett gjøre alt det jeg ikke hadde tid og ressurser til.
Og ikke bare fikk de overbevist meg om at det var verdt å bruke dem – de fikk overbevist meg om at JEG passet inn hos DEM. Så nå skal jeg endelig finne de riktige kandidatene til ulike stillinger, sette sammen vinnerlag – akkurat det jeg skulle ønske at jeg hadde tid og mulighet til den gangen jeg rekrutterte til egen avdeling.
Dessuten er det ganske tilfredsstillende og betryggende i ny jobb å vite at man er håndplukket av sjefen i et hodejegerfirma, og at hodejegerne der mener at jeg er riktig person.
Ha en god helg i vissheten om at du er ønsket tilbake på jobb mandag morgen!!

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.