UKESLUTT av Finn Christian Jagge

Noen bare snakker om at de gir full gass for kundene!

Har du tenkt over at du overlater absolutt alt ansvar for å etterlate et godt førsteinntrykk av firmaet ditt til en hodejeger, når du gir han et rekrutteringsoppdrag? Og ikke bare førsteinntrykket, men inntrykket av måten DITT firma gjennomfører helheten i rekrutteringsprosessen, overlates til din utvalgte hodejeger

Tenk det at stillingen du ønsker å besette får 100 søkere. Da er det 99 skuffede sjeler som potensielt kan synes at ditt firma er det mest uprofesjonelle, uetiske, rotete selskap de noen gang har møtt. 99 sinte arbeidstagere som sprer eder og gall om ditt selskap. Ja, det er ditt firma som huskes i denne prosessen!
Hodejegerselskapet er det ingen som husker etterpå. Har du møtt på en skuffet søker i etterkant noen gang, og fått denne skyllebøtten?

«Jeg søkte på en stilling hos dere en gang, og der hadde dere en elendig prosess, det bør du som sjef tenke litt over!!» Du står der og kan ikke annet enn å ta imot skyllebøtten! Det blir jo litt tamt å skylle på noen andre….

Vi har vel alle søkt på en jobb vi ikke fikk en gang? Og vet hvordan det føles?

Men telefon samtalen vi fikk forleden dag, bare beviste nok en gang at vår jobb som hodejeger, som ditt firmas Ambassadør, er uhyre viktig. Her ringte kandidaten tilbake og sa han ikke fikk jobben, men opplevde en ryddig og respektfull prosess. Det var en hyggelig tilbakemelding!

Nå fikk vi rosen denne gang, men ditt selskap har jo her fått en tilhenger for livet! Vi jobber for dere. Vi skal være deres Ambassadør. Vi skal selge inn deres selskap (nesten) like bra som dere klarer selv! Det er vår jobb!

Noen ganger trår vi til for kunden som ankermann på sisteetappen i Holmenkollstafetten.
En kunde sponser Mjøndalen Fotball… Vel, så heier vi på de da!!
Er du Ambassadør så er du Ambassadør.

God helg 🙂

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.