To nye Hodejegere i Dynamic People

– Vi er stolte av å få Hilde og Veronica med på laget!

Det er med stor glede jeg kan introdusere våre nye Hodejegere Hilde Johnsrud og Veronica Truong Jensen sier Trine-Lise Jagge, Daglig leder i Dynamic People. Vi er inne i en hektisk periode, begge hoppet rett inn i oppdrag og har allerede levert gode resultater for våre kunder. Det er en drøm for hele teamet å få to så faglig dyktige og ikke minst hyggelige kolleger som er operative fra dag en.

Det er en drøm for hele teamet å få to så faglig dyktige og ikke minst hyggelige kolleger som er operative fra dag en.- Trine-Lise Jagge 

Hilde Johnsrud

Hilde Johnsrud Hodejeger i Dynamic People Foto: Dynamic People

Hilde Johnsrud har sin bakgrunn fra bemannings- og rekrutteringsbransjen de siste 20 årene. Hennes yrkesaktive karriere har vært innenfor salg, utvelgelse og rekruttering/bemanning av nøkkelpersoner til storkunder og SMB markedet.  Johnsrud har hatt avdelingslederansvar, KAM ansvar, senior rådgiver og i dag hodejeger.

Hilde Johnsrud har jobbet bredt innenfor rekruttering og bemanning. Hun har god kompetanse innenfor flere fagområder, og har lang erfaring innen privat og offentlig sektor.

-For meg var det viktig å komme inn i en bedriftskultur hvor spesielt lagånd og raushet var sterke verdier. I Dynamic People hjelper man hverandre for å nå felles mål – og heier på hverandre underveis!

-Det var viktig for meg å komme inn i et fagmiljø hvor mine kollegaer har spisskompetanse innenfor sitt fagfelt. Sånn vil vi alltid stille med det beste laget når oppdraget skal dekkes. Det er viktig for meg å ha stolthet til selskapet jeg jobber for – noe som gjenspeiler meg hele veien i jobben jeg gjør. Dynamic People har vært veldig synlige i sosiale medier siden oppstarten, og jeg har fulgt med de siden den gang med stor interesse og glede.

-Vi vet vel alle hvor viktig det er å ha en god «onboarding» prosess, og jeg kan si at i dette selskapet var alt i orden første arbeidsdag. Her var alt på plass på kontoret, visittkortene var ferdige og det stod velkomsthilsen til meg på pulten. Jeg har gode kollegaer som byr på seg selv og egen kunnskap, og jeg er glad for alle gode innspill jeg har fått. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og har stor tro på at dette selskapet som er så innovativt, fremoverlent, med godt renommè og som følger med i tiden kommer til å være en flott arbeidsplass for meg i mange år fremover- Hilde Johnsrud

I Dynamic People vil Hilde Johnsrud jobbe med varierte stillinger innenfor økonomi, salg, HR, og administrasjon men også spesialiststillinger innenfor bygg og anlegg.

Veronica Truong Jensen

Veronica Truong Jensen Hodejeger i Dynamic People Foto: Dynamic People

Veronica Truong Jensen  er utdannet ved Universitetet i Oslo med en bl.a. en Bachelor i Kultur- og Samfunnsfag (kriminologi) og Rettsvitenskap.

Jensen har bred erfaring og fagligtyngde innen Executive search og rekruttering, og har jobbet i bransjen siden 2014. Hun har tidligere jobbet som Office Manager i rekrutteringsselskapet Amrop Delphi AS (tidligere Delphi Consulting). Hun har opparbeidet seg god kunnskap og kompetanse innen faget, og bistått prosesser ved rekruttering av mellomledere og toppledere innen privat og offentlig sektor.

Jensen har også mange års erfaring innen administrasjon, prosjektkoordinering og teamledelse fra selskaper innen Private Equity (Credo Partners) og Managing Consulting (McKinsey & Company).

-Jeg har nå jobbet her i 3 uker, og føler allerede jeg er en del av teamet og selskapet. Verdier, miljø, kultur, muligheten for faglig utvikling er elementer som er viktig for meg. Dynamic People har oppfylt disse fra dag en.

-Jeg føler allerede en enorm trygghet, godt samarbeid med kolleger, og gode faglige samtaler og diskusjoner. Her jobber man for å spille hverandre gode og vi jobber sammen mot felles mål. Jeg gleder meg til reisen videre!- Veronica Truong Jensen

I Dynamic People vil Jensen ta fatt på den operative erfaringen og jobbe som hodejeger innen ulike segmenter og bransjer.

Vil du lese mer om Dynamic People og vårt team, så kan du gjøre det her

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 13 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

 

 

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.