Those who say only sunshine bring happiness never danced in the rain.

Prøver virkelig hardt å overbevise meg selv om dette for tiden….. men – for en sommersjel som elsker sol og varme er disse gode norske sommerene ganske deprimerende.

Sissel Gladsø, CFO og Headhunter i Dynamic People. Foto: Dynamic People

«Kom mai, du skjønn, milde» forsvant i et grått tåkehav, og selv om det har livnet i lunder og det er et visst grønnskjær i gråværet, så holder ikke det etter en «huttetu, så kaldt det er»-vinter.

Nå er vi halvveis i juni – «sommer kommer, sommer kommer» – nåja – begynner å tvile.

Prøver å se det positive i det; disse regnværssommerene fungerer slik at hagen min iallefall får et snev av «Norges Blomsterdal» litt lenger en liten ukes tid….  

La meg bare slå fast at jeg er lykkelig for at jeg har så mange solstråler rundt meg både på jobb og privat, når «sunshine, my only sunshine»  – og da snakker jeg bokstavlig talt om solen, totalt svikter.

Og husk at selv om det ikke virker som sommeren er her, så er den det, spesielt i forhold til at ferien nå står for døren, og om du ønsker noen nye solstråler på plass mot horisonten av 2019 – så er det på tide å begynne å ta grep nå. 

Og har du ikke behov for solstrålene, men verdsetter andre kvaliteter høyere, så gjelder det fortsatt – begynn planleggingen nå.

Så kjære kunder og potensielle kunder; «you are my sunshine» – og jeg fortjener virkelig litt sol og varme nå – så ta kontakt, og avtalt et møte i dag. «Om du en gang kommer neste sommer» -er det for sent…

Få på plass de riktige kandidatene nå – så skal du se at 2020 blir en «Walking on sunshine» – og du kan «surfe, stå på vannski og bade» så mye du orker.

Med ønsker om en strålende varm sommerhelg 😊

-Sissel Gladsø, CFO og Headhunter i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller bruk chatten nede til høyre på siden. Du kan også benytte vårt kontaktskjema.

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.