Dynamic People styrker seg innen offentlig sektor

Dynamic People – Vårt offentlig sektor team

Dynamic People har fokus på å presentere dyktige kandidater til sentrale nøkkelstillinger hos våre kunder.

Team offentlig sektor fra venstre: Anders Beichmann, Iselinn Bratbakk, Ruth Camilla Aas, Finn Christian Jagge og Veronica Truong Jensen

For å lykkes med dette er det viktig å forstå hvilke behov, ferdigheter og fagkompetanse som kunden ønsker, og ikke minst ha et nettverk hvor vi finne relevante kandidater med den riktig kompetansen.

Dynamic People har løst krevende oppdrag innenfor offentlige sektor.

Suksesskriterier for å løse oppdragene har vært nettverk, god erfaring fra bransjen og tilsvarende roller.
For å styrke vår kapasitet innen offentlig sektor har vi satt sammen et eget bransjeteam.

Teamet har lang og relevant erfaring fra rekrutteringsoppdrag innen offentlig sektor.

Offentlig sektor teamet består av Anders Beichmann (Partner og Hodejeger), Veronica Truong Jensen (Hodejeger og fagansvarlig offentlig sektor), Ruth-Camilla Aas (Administrasjons ansvarlig og Hodejeger), Iselinn Bratbak (Hodejeger), Finn Christian Jagge (Partner og Hodejeger).
Kontakt oss gjerne for et uforpliktende møte, om dine behov, og hvordan vi sammen kan jobbe for å løse krevende oppdrag.

Les mer om vår rekrutteringsprosess her 

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 13 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.