Hvem er ansvarlige når et lag ikke presterer?

Ta tilbake garderoben?

Hvem er ansvarlige når et lag ikke presterer?

Verdens beste lag, fikk vi vite i media, lo av sin trener fordi han leste en selvutviklings bok…
Og da blir jo spørmålet, hvem er ansvarlige for å prestere? Hvem gir alt for laget? Hvem har stolthet? Hvem er det som skal prestere? Det er ihvertfall ikke treneren. Han har allerede lagt forholdene til rette, nå er det opp til spillerene. Men om spillerne gir f…, ja da er spørsmålet; hvem bør egentlig få sparken? Det handler om å dele.

Dele erfaring, dele gleder, dele oppturer og stå sammen når det blåser. Faktisk dele den sure motgangen også. Dele oppgaver, ta ansvar for oppgaver, ikke regne med at noen andre gjør det for deg!

Presterer du? Hvem sitt ansvar er det egentlig, at du presterer? Motiverer du? Eller sitter du og venter på å bli motivert?

Denne uken så skal jeg dele noe med mitt lag!

-Finn Christian «Finken» Jagge

Dette innlegget ble opprinnelig publisert som Ukeslutt i  April 2014  av Finn Christian Jagge. Finn Christian er Partner og Hodejeger i Dynamic People

 

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.