Søke jobb nå?

Skal jeg søke på ny jobb nå?

JA, prosessene går som planlagt, noen fremskyndes. Intervjuene foregår online.

Bedre tid

Du slipper riktignok å «skulke jobben» for å treffe oss, du slipper reisen frem og tilbake, du slipper kleskoden og er du litt smånervøs før intervjusituasjon, ja så slipper du det også. Litt spenning skal man ha, likegyldighet kan jo vise at det ikke har så stor betydning hvordan det går, men situasjonen er noe mer komfortabel på hjemmekontoret der vi teamer opp for en samtale. 

Søk når andre sitter stille

Kanskje er timingen rett akkurat nå, akkurat nå når andre sitter stille. Kanskje er det nå du skal ta steget du har tenkt på en stund. Du har ro til å gjennomføre prosessen og du «treffer» folk som har tid til deg. Vi vet lite om hva som skjer fremover, mye oppleves som kaos, men selskapene som rekrutterer deg nå, de er levedyktige – de står gjennom motgangen. Når den nye hverdagen kommer, forhåpentligvis over sommeren, da står de klare til å ta deg imot, med ny giv. 

Les også: Rekruttere i Korona tider

Kanskje er det nå du skal ta steget du har tenkt på en stund. Du har ro til å gjennomføre prosessen og du «treffer» folk som har tid til deg.

Søk våre stillinger her; Vi rekrutterer til mange spennende selskaper og ulike roller!

Chat med oss

Du treffer ikke en chatbot, men en levende person i andre enden😊

-Tomas Kersten, Head of research og Partner i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.