Rekruttering til offentlig sektor

Dynamic People har fokus på å presentere dyktige kandidater til sentrale nøkkelstillinger hos våre kunder. For å lykkes med dette er det viktig å forstå hvilke behov, ferdigheter og fagkompetanse som kunden ønsker, og ikke minst ha et nettverk hvor vi finner relevante kandidater med den riktig kompetansen.

Dynamic People har løst flere oppdrag innen offentlig sektor de siste årene og flere av våre hodejegere kjenner godt til reglene og kravene rundt dette. Suksesskriterier for å løse oppdragene har vært nettverk, god erfaring fra bransjen og tilsvarende roller.

Vi kjenner godt til det som gjelder av krav og regler for offentlig rekruttering og etterlever alle disse i våre prosesser. Her er noen av punktene som er viktig når det gjelder offentlig rekruttering:

  • I offentlig sektor må det komme tydelig frem i stillingsutlysningen hva slags krav og kvalifikasjoner det legger vekt på ved ansettelsen. Da kan man vurdere søknadene på lik linje og ta en beslutning basert på kvalifikasjoner til søkere.
  • Kvalifikasjonsprinsippet går ut på at den som er best kvalifisert skal få jobben, uavhengig av person. Prinsippet gjelder for offentlig sektor og skal sikre at søkere blir behandlet likt og basert på kvalifikasjoner i en ansettelsesprosess som vi gjennomfører for våre kunder.
  • Når søknadsfristen har utløpt lages en offentlig søkerliste med navn, alder, stilling / yrkestittel og bosted for de som har søkt på stillingen. Listen skal være tilgjengelig for offentligheten. Dette gjelder kun for stillinger i det offentlige.

Vi svarer på rekrutteringshenvendelser via elektroniske anbudsverktøy og du kan også sende oss en direkte forespørsel på mail til: post@dynamicpeople.no

Les også: rekruttering for offentlig sektor

-Ruth-Camilla Aas, Administrasjons ansvarlig og Hodejeger i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.