Hvor personlig skal man være på jobb?- ukeslutt av Katrine Gulbrandsen

Det å være personlig, by på seg selv å dele av sitt privatliv kan være en utfordring for mange…De aller fleste vil gjerne være venner med kollegaene man jobber tett sammen med, men hvor går grensen for hva man skal dele?  

Dette er jo svært individuelt, og vi er alle forskjellige, samtidig som teamets dynamikk og trivsel er avgjørende for å lykkes godt på jobb.

Venn eller kollega?

Katrine Gulbrandsen Hodejeger i Dynamic People Foto: Dynamic People

Skal man behandle kollegaer som venner, eller er det en distanse som er viktig å ha der…?

I min rolle som hodejeger opplever jeg ofte at kandidater har svært ulike meninger om og rundt dette. Noen setter et klart skille mellom jobb og venner, mens andre har sine beste venner på arbeidsplassen….

Dette er derfor ikke like enkelt å forstå….

Min teori er at det du faktisk sender ut til dine omgivelser, det kommer tilbake til deg.

Er du raus i din væremåte og deler ditt engasjement, blir det også et større engasjement.

Jeg opplever at det å dele relasjoner av en privat karakter er med på å styrke samholdet og lagånden i firmaet. Er du raus i din væremåte og deler ditt engasjement, blir det større engasjement. Deler du utfordringene dine, så blir de mindre, og samholdet blir styrket.

 

 

Vær med å få fram de beste resursene i deg selv og i dine kollegaer.

– Katrine Gulbrandsen Hodejeger i Dynamic People

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016 og vi planlegger ytterligere ekspansjon i 2018.

 

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.