Permittert på grunn av Korona?

Hvordan går det med de som er permitterte på grunn av Korona?

I en fersk undersøkelse gjennomført av FINN jobb og Opinion, oppgir 54 prosent av norske arbeidstakere at arbeidsgiveren deres er negativt påvirket av koronaepidemien. Ifølge undersøkelsen er hver tiende norske arbeidstaker permittert fra sin nåværende jobb, per 3. april.

Økt arbeidsledighet til tross, viser undersøkelsen også at det er en optimisme blant koronapermitterte. Åtte av ti permitterte arbeidstakere svarer i undersøkelsen at de tror de vil få tilbake den gamle jobben sin så snart epidemien er over.

I en fersk undersøkelse gjennomført av FINN jobb og Opinion, oppgir 54 prosent av norske arbeidstakere at arbeidsgiveren deres er negativt påvirket av koronaepidemien. Ifølge undersøkelsen er hver tiende norske arbeidstaker permittert fra sin nåværende jobb, per 3. april.

Fersk undersøkelse gjennomført av FINN jobb og Opinion

Om undersøkelsen: Undersøkelsen er utført av FINN jobb i samarbeid med Opinion mellom 30. mars og 1. april 2020. Landsdekkende webundersøkelse blant 1000 respondenter i arbeidsfør alder.

Norge og hele verden er i en unntakstilstand nå – og dessverre kan dette ta tid!

Det skaper en usikkerhet blant arbeidstakere og mange har behov for å orientere seg om hvilke muligheter som finnes for de nå. Det merker vi godt på antall kandidater som henvender seg til oss, vi har hatt en betydelig vekst i antall som legger seg åpen inn i vår kandidatbase. Det er også økning i antall som søker på stillinger vi har utlyst for våre oppdragsgivere. Vi får også flere henvendelser rundt karriererådgivning og kandidater ønsker sparring rundt hvilke muligheter som er der ute. Noen har også fått motivasjon til å vurdere andre muligheter, de har lenge tenkt på det men så har dagene bare gått, nå har man blitt litt tvunget til å tenke nytt og kanskje er tiden er inne for å tenke på ny jobb.

Er du permittert vil jeg anbefale deg å benytte tiden til utvikling og faglig påfyll. 

Bruk tiden til å pusse på cv og søknad: https://www.dynamicpeople.no/karrierepodden-hvordan-skrive-soknadogcv/
https://www.dynamicpeople.no/fore-fritidsinteresser-cv-egentlig-greit-a-legge-bilde/
https://www.dynamicpeople.no/slik-skriver-du-en-god-cv-2/

Har du en god LinkedIn profil? 

Det vil jeg anbefale at du har dersom du ønsker å gjøre deg synlig for rekrutterere:
https://www.dynamicpeople.no/enkle-grep-for-a-bli-synlig-pa-linkedin-2/

Det er også mange aktører som arrangerer webinarer nå – finn noe som interesserer deg og meld deg på webinar.

-Ruth-Camilla Aas, Administrasjons ansvarlig og Hodejeger i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.