Om oss

Dynamic People AS 

Dynamic People AS ble etablert i 2011 av tre grundere/ hovedaksjonærer som til daglig jobber i selskapet. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble kåret til Gaselle- bedrift i 2016

Dynamic People leverer tjenester som

Executive search, Rekruttering, Konsulentutleie, Karriererådgivning og Lederutvikling.

Vi er din Ambassadør

Vi er organisert ut i fra en filosofi og en tanke om at en bedrift bare er så god som sine menneskelige ressurser. Vi er stolte over og etterlever våre verdier.

Våre verdier

Lagånd – Engasjement – Raushet – Empati – Resultatbevissthet

Vi lærer den enkeltes bedrifts kultur

Dynamic People skal være proaktiv i forhold til de menneskelige ressursene som til enhver tid befinner seg i markedet, samt være spesifikk og grundig i forhold til oppdragsgivers behov som stadig er i endring. Dynamic People skal ta seg tid til å lære den enkeltes bedrifts kultur, lytte til behov og utfordringer og deretter tilby en strategisk tilnærming som er skreddersydd til oppdragsgivers behov og ønsker.

Stolthet

Vi legger all vår stolthet i å levere gode utvelgelsesprosesser. Vi er stolte av våre kandidater og vi er stolte ambassadører for våre oppdragsgivere.

Dynamic People benytter og er sertifiserte i Veritas godkjente testverktøy og har i tillegg tilknyttet seg et eksternt firma som kan gå dypt ned i bakgrunnsjekk spesielt med tanke på kandidater og oppdragsgivere fra utlandet. Etikk og konfidensialitet er viktig standard for Dynamic People.

Adresse

Kirkegata 1-3 , 0153 Oslo

Epost

post@dynamicpeople.no

Laget vårt

Ruth-Camilla Aas

PARTNER / SENIOR RÅDGIVER- ADMINISTRASJONSANSVARLIG

Gründer og operativ hodejeger

Sissel Gladsø

DAGLIG LEDER / ØKONOMISJEF / PARTNER / SENIORRÅDGIVER

Gründer og operativ hodejeger

Anders Beichmann

PARTNER / SENIORRÅDGIVER

Partner og operativ hodejeger

Rolf Wilhelmsen

PARTNER / SENIORRÅDGIVER - AVDELINGSLEDER INTERIMLEDELSE

Tom Bye Johansen

HODEJEGER/ SENIORRÅDGIVER

Kjærsti Fjærestad

ASSOSIERT PARTNER / SERTIFISERT COACH

Dynamic People Talent

Våre kunder