Nyansettelser i 2015?

Behov for flere dyktige medarbeidere i 2015?

Det er smart å planlegge allerede nå dersom du ser din bedrift vil få behov for nyansettelser i år! Vi i Dynamic People kan sammen med deg legge opp en rekrutteringsstrategi slik at vi hele tiden kan ligge i forkant på hvilke kandidater vi skal se etter.

Selv om du ikke nødvendigvis skal ansette nå, så kontakt oss! Våre hodejegere er i dialog med flere hundre kandidater i løpet av et år, mange av disse er ikke aktive jobbsøkere, men kandidater som ønsker å bli kontaktet når rette stilling dukker opp hos oss.

Et annet eksempel kan være kandidater som jobber innen økonomi, revisjon og regnskap som er fastlåst i årsoppgjørsperioden. Dette kan i noen tilfeller medføre ekstra lang oppsigelsestid.  Husk; kandidater planlegger også! Det er vanlig i dag at kandidater planlegger sin karriere og mange går nå med tanker om å bytte jobb i 2015.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *