Møt Partner og Hodejeger Anders Beichmann

ABN - SK kontor3Er du leder og har behov for en sparringspartner? Sliter du med å nå resultater med de medarbeiderne du har? Trenger du mer fokus på salg, resultater, aktivitet og møtebooking? 

Møt Anders Beichmann; partner og hodejeger i Dynamic People.

Anders Beichmann har studert ved Handelshøyskolen BI og er bedriftsøkonom. I tillegg har han to år fra reklameskolen ved NHH. Beichmann kommer fra en stilling som salgsdirektør i Aftenposten og har 5 års erfaring fra salgsledelse i mediebransjen. Anders Beichmann har en imponerende track record fra Aftenposten der flere av hans medarbeidere både salgssjefer og selgere, har vunnet mange utmerkelser og videre blitt nominert til Schibsted Sales Awards.

Før  Schibsted var han konseptutvikler/reklamesjef for Hydro Texaco i fire år. Han har lang erfaring med salgsledelse/coaching, kjededrift og som merkevareleverandør/FMCG både nasjonalt og internasjonalt.

Spesialfelt: Rekruttering, coaching, mentoring, med spesialområde selgere og salgsledelse. 

Anders sitt motto:
Å ha det morsomt på jobben og nå våre mål – alt er mulig! Med rett fokus og coaching, kan alle lykkes!

Trenger du som er leder eller salgssjef, en sparringspartner så er Anders rett person.

Anders Beichmann jobber i tillegg til rekruttering og hodejakt som mentor for ledere med fokus på salgssledelse. Anders hjelper deg med medarbeidersamtaler, hvordan få selgere til å lykkes, den vanskelige samtalen, feedback i det daglige, hvordan utfordre salgsskorpset, hvordan heve aktivitet og resultater med de medarbeiderne du har,  møtebooking, strategisk salgssledelse med mer. Trenger du en ekstern «salgssdirektør» eller en sparringspartner i en vanskelig periode så kan Anders Beichmann bistå deg!  Anders Beichmann har dokumenterte resultater å vise til og brenner for å løfte frem medarbeidere. Beichmann jobber etter Challenger metoden, der fokuset er å jobbe med innsikt, analyse, utfordrerollen og løsning. Anders kan hjelpe deg med alt i fra  å legge en salgsstrategi, hvordan løfte medarbeidere, daglige tiltak, legge opp innholdet til faste samtaler med dine selgere, salgsaktiviteter, salgsledelse, budsjettering og mye mer.  Anders bryr seg om deg som leder, hvordan du kan lykkes i din rolle, enkeltmennesket og har fokus på at LAGET skal lykkes!

Kontakt oss i dag om du ønsker en uforpliktende og konfidensiell samtale med Anders Beichmann. Anders kan hjelpe deg om du står fast eller trenger en nøytral sparringspartner.

 

 

 

 

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.