Møt Hodejeger Signe Lindi i Dynamic People!

Signe Lindi har mange års erfaring innenfor planlegging og gjennomføring av organisatoriske endringsprosesser i organisasjoner som Confex, Norsk Gjenvinning / Veolia Miljø, Ontime Logistics og DSV Road. Hun har jobbet mye med endringsledelse og operativ linjeledelse innenfor prosjekter, kundeservice og transport. Som kundeserviceansvarlig i flere selskap har Signe bygget opp og profesjonalisert kundeservicefunksjonen.

Signe har lang erfaring i å rekruttere personell til stillinger innenfor prosjektledelse, kundeservice og ulike lederstillinger.

Signe Lindi er utdannet diplommarkedsfører ved Norges Markedshøyskole / Handelshøyskolen BI, og diplomkandidat i reiseliv fra Høyskolen i Lillehammer. I tillegg har hun gått på et Master of Management-program i logistikkledelse ved Handelshøyskolen BI

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.