Interimleder- Leie inn en leder eller nøkkelperson midlertidig?

Det er kanskje nå du skal vurdere å leie inn en leder eller nøkkelperson midlertidig?

I disse krevende og spesielle tider står mange bedrifter overfor dilemmaer. Man kan ha planer og behov som innebærer at man gjerne skulle ansatt nye ressurser eller nøkkelpersoner, men i lys av de usikre tider avventer man til fremtidsutsiktene ser litt lysere ut. For mange bedrifter kan dette innebære at viktige prosjekter settes på hold eller kritiske oppgaver ikke får den oppmerksomhet eller kvalitet i leveransene man skulle ønske.

Mange dyktige personer som nå er ledige og som på kort varsel kan begynne.

Samtidig er det mange dyktige personer som nå er ledige og som på kort varsel kan begynne.  Fordelen med midlertidig innleie er at slike avtaler kan forlenges og endres, tilpasset de løpende behov.

Ta gjerne kontakt med oss i dag og sannsynlighet for at vi kan skaffe erfaringen og nøkkelkompetansen du trenger akkurat nå er stor.

I Dynamic People har vi en betydelig base med kompetente og erfarne personer som kan tiltre nærmest umiddelbart.  Vårt nettverk dekker personer som har lang ledererfaring fra forskjellige bransjer både fra stillinger som daglige ledere og ledere fra økonomi, drift, IT salg og marked. Også mange personer med erfaring fra å lede store og krevende prosjekter eller som innehar spesiell fagkompetanse på ulike felt har vi i vårt nettverk.

Les mer om Interimledelse her  Ønsker du å registrere deg som Interimleder? Registrer deg her

-Rolf Wilhelmsen, Senior Rådgiver og Avdelingsleder Interimledelse i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger en Interimleder raskt på plass. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som Interimleder kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.