Hvordan er det egentlig å jobbe på hjemmekontor – over tid

Hvordan er det egentlig å jobbe på hjemmekontor – over tid

Som hos veldig mange andre jobber også vi i Dynamic People mye fra hjemmekontor i disse dager. Hvordan fungerer egentlig det? Kommer man seg i gang og får man gjort det man skal? Hva gjør man egentlig på hjemmekontor?

Vi starter hver morgen med felles kaffemøte på Teams, da ser jeg mine kolleger og får en god start på dagen og vi er i gang. Vi tar en oppsummering av gårsdagen og forteller om dagens planer, vi deler oppturer og nedturer og jeg føler virkelig at jeg er en del av et team selv om jeg sitter alene hjemme. 

Jeg synes fortsatt det er litt pussig og forberede seg til et møte med en kunde eller kandidat, sette seg ned ved sitt eget spisebord og gjennomføre møte på video. Skjorte og jakke blir brukt men dressbuksa den får hvile i disse dager. Må vel innrømme at jeg har hatt både shorts og treningsbukse til dressjakken den siste måneden.😊

Hjemmekontor fungerer godt

Det fungerer nesten overraskende bra på hjemmekontor med mye av møtene på Teams og telefon men du verden som jeg gleder meg til å jobbe sammen med mine kolleger på kontoret igjen. Møter kjøres effektivt og fokusert digitalt, men deler av den sosiale og uformelle kontakten forsvinner. Gleder meg også til å møte kunder og oppdragsgivere igjen – være på farten og ha et folkeliv på kontoret med stor arbeidsglede. Å jobbe digitalt har mange fordeler og man kan spare mye tid når man slipper å reise men jeg tror aldri det kan erstatte den menneskelige kontakten og den skal det bli god å kjenne på igjen når vi møtes fysisk og sosialiserer oss igjen.

-Ruth-Camilla Aas, Administrasjons ansvarlig og Hodejeger i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.