Godt nyttår – velkommen 2019 – vi er klare!

2018 er historie – men vi koster på oss et kort tilbakeblikk før vi tar fatt på 2019. Eller før vi fortsetter 2019… her har det vært en pangstart på året – og lokalene har vært fylt av intervjuer og presentasjoner hele uken.

I går satte vi av litt tid til oss selv – både for å klappe oss selv på skuldrene over 2018 – og rigge for fortsatt vekst i 2019.

Sissel Gladsø Økonomisjef og Hodejeger i Dynamic People

Vi ser tilbake på et år med en fantastisk innsats fra hele teamet. Personlige budsjetter knuses – og det er bare å ta av seg hatten for enkeltprestasjoner i selskapet.

Dette til tross for et år med innføring av GDPR, og flere nye IT-systemer, både utskiftning av gamle applikasjoner – og ikke minst innføring av helt nye, spennende verktøy som digitaliserer bransjen vi er i.

Noen har nok fått noen flere grå har i løpet av året, men litt frustrasjon må påregnes i slike prosesser – og jeg vil påstå at denne gjengen har en humor og en stayer-evne som gjør at – om vi ikke danser oss gjennom – så kommer vi i alle fall gjennom med humøret på topp.

Vi startet året med en fantastisk tur til Dubai – I tillegg har vi investert i ny design, signert nye lokaler, startet et nytt forretningsområde, mottatt nye, fantastiske medarbeidere – og avsluttet 2018 med stil.

Tusen takk – alle i Dynamic People – for et fantastisk år! Dere er en helt fantastisk gjeng!

-Sissel Gladsø,  CFO og Hodejeger i Dynamic People

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR, interimledelse og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 13 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.