God sommer!- ukeslutt av Trine-Lise Jagge

Foto: Dynamic People

Nå er det sommer!

 

Her i Oslo har gradestokken vært nærmere 30 grader de siste dagene, airconditionen på kontoret har vært fraværende, dører og vinduer har stått på vidt gap. Mørke dresser og drakter er byttet ut med lyse skjorter, hvite bukser og fargerike lette kjoler. Sommerfesten er avholdt, målene er satt for neste halvår og alt er planlagt for en god on-boarding av to nye medarbeidere i høst.

GDPR, gode tilbakemeldinger og endringer

Trine-Lise Jagge Daglig leder og Hodejeger Foto:Dynamic People

Vi har hatt det mye moro dette første halvåret i 2018. Vi har freset opp logoen vår, innført chat på våre nettsider og fått nytt presentasjons materiell. GDPR har stått på agendaen og vi er klare for å møte høsten med det nye reglementet godt ivaretatt.  Jeg er skikkelig fornøyd med innsatsen vår og stolt over at våre kunder og kandidater gir oss gode tilbakemeldinger på arbeidet vi gjør. Vi ligger godt an og foran samme periode i fjor. Vi har gjort noen endringer i organisasjonen, gjort noen strategiske investeringer og planlegger utvidelse og innflytting i nye lokaler i 2019.

Nå gjenstår det bare for oss alle å lade batteriene, se frem i mot noen rolige dager og ønske dere en riktig god sommer.

Nyt sommeren 🙂

– Trine-Lise Jagge, Daglig leder og Hodejeger i Dynamic People

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

 

 

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.