GOD SOMMER FRA DYNAMIC PEOPLE

Kjære alle våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere

Trine-Lise Jagge Daglig leder i Dynamic People. Foto: Dynamic People

Dynamic People har lagt bak seg et annerledes halvår. I løpet av de første 6 månedene i 2020 ble hele Norge satt på prøve. Disse 6 månedene har handlet om omstilling, også for oss i Dynamic People. Vi har som resten av Norge jobbet fra hjemmekontor. Vi har avholdt møter, intervjuer og kandidatpresentasjoner digitalt. En annerledes hverdag for hver og en av oss.

Våre ansatte har holdt hjulene i gang, de har startet hver dag som før med å logge seg på til «morgenkaffen» over teams. Selvom vi til tider har vært bekymret, så har alle gledet seg til å logge seg på, for å bistå våre kunder med å løse den viktigste oppgaven, nemlig finne den rette kandidaten, den rette personen, til å fylle nøkkelposisjoner hos våre kunder. Så langt i 2020 har vi naturlig nok hatt færre oppdrag enn fjoråret. MEN, vi har jobbet med spennende, utfordrende og betydningsfulle oppdrag, både for eksisterende og nye kunder innen privat og offentlig sektor. Tusen takk for for tilliten og for at dere har valgt oss. Vi gleder oss til fortsettelsen. Tusen takk til alle dere som har vært kandidater i våre prosesser. Det er virkelig en glede å jobbe med dere.

Ta vare på hverandre

Vi ønsker dere alle våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere en riktig god sommer. Vi håper dere kan se frem til en fin ferietid, avslappende stunder og hygge med familie og venner. Ta vare på hverandre.

God sommer

Planlegger du nyansettelser til høsten, da bør du starte nå. Overlat gjerne rekrutteringsprosessen til oss. Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytte vårt kontaktskjema.

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 12 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016


MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.