Full fart inn i høsten

Daglig leder og hodejeger Trine-Lise Jagge

Det bare eksploderte etter sommerferien. Vi er nå på vei inn i september og sommeren på en øy i Thailand føles som en evighet siden..

Denne måneden har vært variert og dagene har vært lange for alle hos oss. I skrivende stund jobber alle på kontoret som noen helter for å avslutte august, her står det ikke på innsatsen!

Vi har fått mange nye oppdrag og ekstra hyggelig er det at flere av disse også er kunder vi ikke har jobbet for tidligere. Jeg er både ydmyk og stolt over at vi får tilliten til å jobbe for alle disse flotte selskapene.

For en reise vi er på. Det er vanvittig morsomt å være på et lag med så mye engasjement! Det gir meg inspirasjon. Jeg kan oppriktig si at jeg gleder meg til å gå på kontoret. Et par store milepæler har vi også rukket å nå i august. Den ene skal jeg skrive mer om senere.

Hårete mål

Vi har satt oss hårete mål for 2017 og vi ligger godt an til å nå de. Det er tøffe mål, men vi skal klare de! Oppskriften er teamwork, hardt arbeid og en real porsjon «guts» Eye on the goal…Listen er satt høyt. Når vi ikke målet så kan jeg iallfall si at teamet ga alt!

Det er det viktigste tenker jeg. Er innsatsen din på topp så kommer resultatet!

Når vi ikke målet så kan jeg iallefall si at teamet ga alt! Det er det viktigste tenker jeg. Er innsatsen din på topp så kommer resultatet!

Milepæl

Den andre milepælen var at vi fikk en rammeavtale med en stor aktør vi har jobbet med lenge.  Det er en stor ære og igjen har det vært hele teamet i Dynamic People som har stått bak.

Lagånd

Som en av våre kunder  sier i sin slogan «god alene – best sammen» Det er jammen sant. «God alene – best sammen» .. Smak på det… Ingen blir best alene.

God alene – best sammen» .. Smak på det… Ingen blir best alene.

Idrettens prinsipper

Vi snakker mye om idrettens prinsipper i Dynamic People. Ikke rart, vi har jo en olympisk mester og en tidligere landslagstrener på laget… De har begge noe å lære oss. For hvordan kan vi bli best?

Bli best? Ordet best er litt skummelt, og jeg får kiling i magen bare av å skrive det. Jeg har aldri uttalt at «vi skal bli best» den setningen gir meg prestasjonsangst… Sikkert resten av teamet også. Men vi skal fokusere. Fokusere på det vi gjør og fokusere på å gjøre hvert enkelt intervju og kundemøte på den beste måten vi kan. Om hver enkelt fokuserer på å gjøre det beste de kan, da gjør vi vårt beste. Om vi i tillegg legger vårt hjerte i det så kan vi bli best…

Hva er så best? For meg som leder av selskapet er vårt beste, om kandidater og kunder er fornøyd med oss. Som kandidat er det jo bare en kandidat som når til topps, men kandidat to, tre og resten skal iallfall oppleve å sitte igjen med en følelse av at de var i en god prosess og at de lærte noe av prosessen. Som kunde er vårt eneste mål at du skal bli fornøyd. Dette innebærer ikke bare at vi skal gi deg den kandidaten du vil ha, men at du også opplevde at du fikk noe mer ut av prosessen vi var i. Kanskje utfordret vi deg på noe du selv ikke hadde tenkt på?

Kanskje brakte vi til bordet en kandidat som kunne tilføre mer i stillingen enn du opprinnelig hadde tenkt?

Resultater

I disse dager fremlegger alle bedrifter sine regnskaper for 2016. I år finner du ingen tall på Proff.no fordi vi har hatt en omstrukturering i selskapet og fått nytt org nr. Dette har vi gjort for å rigge oss for videre vekst. Vi etablerte holdingselskap og søsterselskapet Dynamic People Talent og gjorde noen andre store endringer. Vi fikk også en Gaselle før vi omstrukturerte. Jeg kan røpe at vi ligger foran fjoråret så langt…

Hva skiller dere fra deres konkurrenter?

Jeg får ofte spørsmålet: Hva skiller dere fra deres konkurrenter?

Mitt svar er som før. Jeg vet ikke hva våre konkurrenter gjør. Mitt fokus er på Dynamic People. Det jeg kan fortelle om, er hvordan vi gjør det.

Proud to be a part of Team Dynamic People!

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.