3 uker igjen til ferie- trenger du hjelp?

Trine-Lise Jagge Daglig leder i Dynamic People.

Er du en av de som akkurat nå prøver å rekruttere selv, men som egentlig ikke har tid, fordi du har mange andre oppgaver som også haster å få på plass før ferien?

Det er 3 uker igjen til sommerferien. Har du en annonse ute på en stillingsportal som du ikke har fått gode nok søkere på? Tenk om du kunne fått kandidater som matcher perfekt til den stillingen du skal besette?

Eller kanskje du har fått enormt mange søkere og trenger hjelp til å sile? Hvem skal du velge til intervju? Har du gitt et hyggelig avslag til de som ikke nådde opp? Referansene er de sjekket skikkelig? Tenk om du kunne få referanserapporter på de tre finalistene du skal velge imellom? Dagene går fort og du tenker kanskje på hvordan du skal få til alt før ferien?

Vi i Dynamic People kan hjelpe deg!

Våre medarbeidere kan ta over hele eller deler av din rekrutteringsprosess. Fortell oss hva du trenger hjelp med, så får vi det gjort!

NB! Planlegger du nyansettelser til høsten, så bør du starte allerede nå. Husk at kandidatene som regel har tre måneders oppsigelse. Overlater du rekrutteringsprosessen til oss nå i juni så har vi kandidater klare når du kommer tilbake i slutten av august.

Vi sørger for at du kommer i mål, så du kan gå ut i ferie med senkede skuldre.

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller bruk chatten nede til høyre på siden. Du kan også benytte vårt kontaktskjema.

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.