Tid for endringer- ukeslutt av Signe Lindi

De aller fleste av oss synes endringer kan være strevsomt og vanskelig – det er alltid behagelig å beholde det som er kjent. Det ukjente er mer skummelt og krever fort mye energi av oss.

Signe Lindi Foto: Dynamic People

Vi har akkurat flyttet i nye lokaler. Det passer jo aldri med alt det andre vi skal få unna i hverdagen. Nå når vi har kommet oss inn i nye lokaler gir det en fantastisk følelse av noe nytt, god endring, fresh start – ja det kan jo til og med være starten på en ny æra.

Sånn er det i forhold til livet ellers også. Mange mennesker ønsker en endring i livet sitt – de er ikke fornøyd der de er. Likevel krever det mye energi og ressurser for å få til endringen – enten det handler om å bytte jobb, slutte å røyke, eller gjøre noe med det som ikke er bra. Det å gjøre endring i livet handler om å si ja til noe, men samtidig si nei til noe annet – du har et valg, og du må velge bort noe. Når først beslutningen er tatt og endringen i gang gir det en fantastisk lykkefølelse og mestring.

Selv står jeg foran en stor endring i livet om oppbrudd og flytting fra et sted jeg har vært knyttet til gjennom mange år, og etablering på et helt nytt sted. Det er skummelt, gjør litt vondt, men samtidig kommer det til å gi noen nye muligheter og en ny start. Hvem vet – kanskje livet vil by på noe jeg ikke hadde tenkt på før.

Noen ganger kan være vanskelig å komme i gang med endringen, eller å se hvordan du skal få det til.

Dette kan vi hjelpe deg med. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker karriererådgivning eller coaching så hjelper vi deg med å komme i gang.

Ha en strålende og endringsfylt helg!

-Signe Lindi,  Hodejeger,  Karriererådgiver -Fagansvarlig Teamutvikling

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR, interimledelse og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.