Dynamic People styrker laget

Dynamic People styrker laget og henter to erfarne Hodejegere fra bransjen

Hodejegerne Frode Yngland og Morten Sunde melder overgang til Dynamic People.

–  Vi er svært fornøyd med å få Frode Yngland og Morten Sunde inn i selskapet. Begge har lang ledererfaring fra norske og internasjonale selskaper. Dette er erfarne etablerte hodejegere med et godt renommé i bransjen.Yngland og Sunde har solid kunnskap om markedene de rekrutterer i og har dessuten store nettverk, sier Managing Partner Trine-Lise Jagge i Dynamic People AS

Frode Yngland

Frode Yngland har erfaring fra salg og markedsrelaterte stillinger i ulike bransjer. I de siste 25 årene har han jobbet i både norske og internasjonale selskaper som selger, salgssjef og direktør. Han har bred erfaring innen salg av kapitalvarer, løsningssalg (IKT) og entreprenør/håndverksvirksomhet, og jobbet i blant annet Canon Norge, Telenor, Secode og Alliero. Som salgsansvarlig har han hatt ansvar for å bygge opp salgsavdelinger, samt å rekruttere personell til stillinger relatert til salg, marked og administrasjon.

–  Jeg gleder meg til å bli en del av dette laget. De har raushet og lagånd i sine verdier og det er viktig for å lykkes i denne bransjen. Det er imponerende det Dynamic People har klart å bygge opp på relativt kort tid, og det er virkelig motiverende å få være med å bygge videre på dette, sier Frode Yngland.

I Dynamic People vil Yngland ha fokus på rekruttering av spesialister, selgere og ledere på tvers av ulike bransjer herunder; IKT, kapitalvarer, bygg- og anlegg.

Morten Sunde

Morten Sunde har sin utdannelse innen salg, markedsføring og ledelse. Hans yrkesaktive karriere er innenfor salg og salgsledelse. Han har omfattende erfaring som operativ leder og coach i aktive salgsmiljøer, både innen direktesalg og forhandlersalg i B2B.

Morten Sunde har gått gradene fra KAM til salgsleder, salgssjef, regionsjef og har bak seg en periode på 13 år som daglig leder for Canon Center, Canon Norge. Han har opparbeidet god kompetanse innenfor HR og ansettelser innen salg, salgsledelse og tekniske miljøer. Sunde har også erfaring i både kortsiktig og langsiktig relasjonsarbeid, og har hatt et betydelig lederansvar innenfor salg, service og support.

 –  Det er viktig for meg å jobbe i et selskap som har en målsetting og en forretningsmodell jeg kan stå inne for. Jeg har stor tro på deres forretningsmessige tilnærming til kundene og til faget. Dynamic People er innovative og har på kort tid tatt en posisjon og fått et godt omdømme blant kunder og kandidater, sier Morten Sunde.

 I Dynamic People vil Morten Sunde jobbe innen ulike segmenter og bransjer med fokus på rekruttering innen salg, service/support, operative salgslederstillinger og ledere i ulike bransjer.

Dynamic People

– Dynamic People AS har hatt en meget positiv utvikling siden oppstart og er et rekrutteringsselskap i sterk vekst. Vi er organisert ut i fra en filosofi og en tanke om at en bedrift bare er så god som sine menneskelige ressurser. Vi har tro på å rendyrke en positiv bedriftskultur der folk i fokus, raushet og samarbeid er nøkkelord for resultatoppnåelse og suksess, både for oss og våre samarbeidspartnere avslutter Jagge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *