Bransjeprisen Årets Hodejeger

Bransjeprisen Årets Hodejeger – hva føler du nå?

Denne uken startet som alle andre uker, med mye kaffe, godt humør og et felles møte på kontoret mandag morgen. Hva har skjedd siste uken og hvordan er status? Hvem trenger hjelp på prosesser som nærmer seg slutten, osv. Vi går inn i siste uken av februar og det er som vanlig kontrollert hektisk aktivitet på kontoret. Mye skal fortsatt på plass før månedsskiftet og vi allerede langt inn i mars måned tankemessig med andre prosesser.

Ikke visste jeg da at denne uken ville bli noe helt spesiell.

Tirsdag ettermiddag og kveld gikk The Hunt, FINN jobb awards av stabelen på Clarion Hotel The Hub i Oslo. En inspirasjons- og fagdag arrangert av FINN jobb med over 700 deltagere innen bemanning, rekruttering og HR. Et stort arrangement med mange spennende foredragsholdere og hvor bransjens beste prestasjoner også skulle premieres med gjeve priser i 4 kategorier. Årets HR-avdeling, Årets kampanje, Årets rekrutteringsbyrå og Årets hodejeger.

Shortlist med topp 1 av 3 som årets hodejeger ble offentliggjort uken før vinterferien – men å vinne å gå helt til topps, det turte jeg ikke tenke på. Å være på shortlist var allerede en meget stor annerkjennelse for den jobben jeg gjør hver dag.

Årets hodejeger / juryens begrunnelse;

Årets hodejeger er en person med svært lang erfaring. Han er spesialist på rekruttering av ledere og spesialister, og er selv en erfaren leder. Kolleger beskriver han som meget strukturert, tydelig og alltid PÅ. Han vet å fatte kloke beslutninger, under tidspress og gir alltid det lille ekstra. Men det som kjennetegner han aller mest, er evnen til å SE andre – kanskje den viktigste egenskapen til en hodejeger. Han er en ekte menneskekjenner, med stor innsikt i menneskers tankemønstre og adferd. Døren er alltid åpen på hans kontor, og selv om det stormer som verst i avtaleboka, finner han alltid tid til en prat. Kundene opplever at han har en genuin interesse for å finne den perfekte kandidat, og strekker seg alltid langt forbi en som bare er «god nok». Kandidater som har landet drømmejobben, beskriver han som en strålende sparringspartner, som gjorde at de følte seg ivaretatt og trygge, og som gjorde dem bedre i intervjuer. Fornøyde kunder skaper økonomiske resultater, og han hadde i 2019 høyest omsetning og flest løste oppdrag i sitt selskap. Ikke minst skapte han mange verdifulle relasjoner som bidrar til selskapets fremtidige vekst. Selv har han et mål om å finne de rette lederne med de rette verdier og ledelsesfilosofi. Vi kan dermed konstatere at han rett å slett leter etter seg selv!

Juryen FINN jobb awards
Årets Hodejeger Anders Beichmann The Hunt 2020 FINN jobb awards FOTO: FINN

Hva, meg opp på scenen?

Gjett om jeg ble helt satt ut når jeg så bilde av meg selv på skjermen og hørt mitt navn over lydanlegget. Svett i håndflatene og noe skjelven, men utrolig glad, ydmyk og stolt, gikk jeg opp på scenen for å ta imot beviset. Musikken dundret over anlegget og konfetti i full storm i lufta over scenen i kjent awards stil.  

Etter utdelingen fra scenen, var det videre til nytt intervju, mer heiarop, ufattelig mye gratulasjoner, klapp på skuldrene, meldinger og hyggelige kommentarer på sosiale medier. Dette har også fortsatt videre de påfølgende dagene. Det er først nå jeg forstår hvor stort dette er. Visste det var stort, men å få slik oppmerksomhet hadde jeg ikke sett for meg – wow. 

Er dypt takknemlig og forstår nå enda mer hva jeg har vært med på. Dette er et meget stort øyeblikk som jeg tar med meg videre og som gir meg ytterligere energi og fokus til å bidra i prosesser for alle våre oppdragsgivere rundt i landet og få rett person på rett plass. 

Årets Hodejeger Anders Beichmann The Hunt 2020 FINN jobb awards FOTO: FINN

LES også: The Hunt 2020 Her er årets vinnere av FINN jobb awards

Tusen takk

Tusen takk til juryen og FINN som arrangør, takk til alle kundeforbindelse som har vist meg tillitten og som har trodd på meg og teamet vårt i prosesser. Både for første gang og over flere år. Tusen takk til alle de flotte og dyktige kandidatene som har vært igjennom prosesser hos oss siden oppstarten av Dynamic People for nøyaktig 7 år siden.

Og tilslutt må jeg få takke hele det fantastiske laget i Dynamic People. Trine Lise, Ruth Camilla, Sissel, Finn Christian, Tomas, Tom, Rolf, Morten, Iselinn, Veronica, Ramona, Camilla og Signe. Tusen tusen takk for at dere nominerte meg til årets hodejeger.

Vi får gjøre en ny oppsummering og sette ukens prioriteringer over kaffen til mandagens morgenmøte – mars here we come!

-Anders Beichmann, Partner og Hodejeger i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.