BEKREFTELSER I KORONAENS TID

Av Kjersti Fjærestad – MI terapeut -og trener med 20 års erfaring i opplæring, undervisning og veiledning ved hjelp av Motivational Interviewing/MI.

Når jeg er på kurs eller etterutdanning er jeg stadig på jakt etter noe jeg kan ‘ta med hjem’. Noe som kan brukes med en gang. Når jeg holder kurs tenker jeg at det er dette jeg må levere til deltagerne mine. Noe som virker, nå.

Jeg blir ofte overrasket over at det er de små, enkle grepene folk husker. Som bekreftelse. 

Første gangen jeg selv ble utsatt for behandlere som satte bekreftelse i system og faktisk øvde på meg, var da jeg sertifiserte med hos Dr.William Miller og Dr. Stephen Rollnick på Kreta i 2003. Tre kvinnelige amerikanske psykologer som også skulle sertifiseres spurte om de kunne øve sammen med meg. «Vær så god og sitt» sa de. Jeg takket, satte meg godt til rette og ventet.  «Så fantastisk at du har gått helt fra hotellet ditt og hit for å øve med oss» sa de. Jojo, tenkte jeg. Det var da bare 250 meter. «Og så at du har kledd deg pent og pyntet deg» sa de. Jeg har ofte på meg klær på jobb, tenkte jeg. «Og for en fin brunfarge du har fått…» Jeg følte meg ikke bekreftet. Sett, kanskje. Rost- muligens. Intensjonen var god men det føltes nærmest litt nedlatende.

Det gikk opp for meg at bekreftelser er kulturelt og ikke minst sosialt betinget. I USA er de råtasser på ros og bekreftelse. Det meste er ‘GREAT’. Her på berget er det ‘greit’. Vi kan kanskje bli litt mer ‘amerikanske’ når det gjelder å se hverandre.

Å bekrefte noen er å gi dem oppmerksomhet på deres indre ressurser.

 «Det er så hyggelig å jobbe med deg. Du er så trygg og raus…» 

«Det er ingen som lager så hyggelig fredagskveld for oss som du gjør…» 

«Jeg er livredd motorsykler men trygg når du kjører»

Man ankrer den andres styrker, ressurser og innsatser. Bekreftelser har ofte oppmerksomheten rettet mot ikke-problemområder. Og de må ikke forveksles med ros. 

Prøv å legge merke til de indre ressursene til de vi har rundt oss, familie, venner eller kollegaer, formulere dem til en hyggelig setning og del med vedkommende. Det skjer noe! Husker du en bekreftelse du selv har fått og hva den gjorde med deg? De fleste svarer at de følte seg høye og mørke, at de hadde lyst til å yte enda mer, at det motiverte dem.  Bekreftelse henger tett sammen med motivasjon og er kjernen i god personalledelse Det koster så lite – og betyr så mye

Nå har vi muligheten til å øve.

Nå har vi muligheten til å øve. I hele landet jobbes det på hjemmekontor, gjerne sammen med familien. En mer perfekt øvingsarena er det vanskelig å finne. Kanskje utenom i fengsel. De kan heller ikke stikke av.

Legg merke til en styrke hos hver enkelt. Formulér det til den det gjelder. «Det er ingen i familien som er så flink og tålmodig med lillebror som du er…»   Stopp opp og se hva som skjer. 

Bekreftelser virker. Også på humøret.

En bekjent sa en gang at hvis sykepleierne i Norge hadde blitt bekreftet en gang i måneden hadde landet sykehus blitt drevet for halv pris neste måned. Bekreftelser virker. Også på humøret.

Men de må sies med det språket du vanligvis bruker. Og med den innlevelsen og tonen du vanligvis snakker til dine nærmeste med. For de fungerer ikke på amerikansk her i Norge. 

Jeg tilgir mine amerikanske medsøstre for å bomme totalt. De kjente meg ikke og hadde lite å gå på. Hvis de derimot hadde sagt «så tøft av deg å reise fra Norge til Hellas for å gjennomføre en sertifisering på et annet språk enn morsmålet ditt, sammen med masse folk du ikke kjenner. Og med guruene som sensorer. Du er jammen modig»… Da hadde jeg vokst en meter. Jeg grudde meg nemlig sånn at jeg nesten ikke husker hvordan jeg kom meg dit. 

Så ta BEKREFTELSER med deg hjem. Og bruk dem umiddelbart.

Og sleng på litt ros også. Det er fremdeles hyggelig å høre at jeg kler litt brunfarge. 

-Kjersti Fjærestad, Assosiert partner/ sertifisert coach i Dynamic People

Om MI/Motivational Interviewing

Motiverende intervju (MI), også kalt motiverende samtale, er en effektiv og empatisk metode for samtaler om endring, motivasjon og mestring. Målet er konstruktive samtaler hvor personen får mulighet til «å overtale seg selv» til å bestemme at endring skal skje, og så tenke ut hvordan han best kan få det til. 

MI er utviklet og beskrevet av psykologene William Miller og Stephen Rollnick gjennom tre årtier. Deres siste oppsummering av metoden ble utgitt i 2013 med tittelen «Motivational Interviewing: helping people change»

Bekreftelse er en av de fire kommunikasjonsferdighetene innen MI.

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.