ÅRETS HODEJEGER Anders Beichmann

Årets Hodejeger er kåret på årets FINN jobb awards.

The Hunt er en inspirasjons-og fagdag arrangert av FINN jobb. Årets arrangement gikk av stabelen 25 februar på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Over 700 deltagere innen bemanning, rekruttering og HR deltok på årets arrangement. Her blir bransjens beste prestasjoner premiert med gjeve priser i 4 kategorier.

ÅRETS HODEJEGER BLE ANDERS BEICHMANN i DYNAMIC PEOPLE!

VI GRATULERER!

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du trenger hjelp til å rekruttere. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.