Arbeidsmarkedet vil endre seg, men det vil også skape nye muligheter!

I disse Corona-tider får vi ekstra mange henvendelse fra mange kandidater som er på jobbsøk – mer eller mindre frivillig. Og i disse dager er mange usikre på om de får beholde jobbene sin.

Arbeidsmarkedet vil endre seg, men det vil også skape nye muligheter!

Kanskje du skal se det som en mulighet til å ta neste steg? Eller har du lenge har hatt lyst til å prøve noe annet, men ikke kommet så langt? Kanskje fordi det ikke alltid er så lett å vite hva «noe annet» er.
Og selv om det er trygt med det kjente, er det store muligheter for at det kjente hverken er trygt eller kjent etter corona-krisen. 

Så mange av oss blir nå tvunget ut av komfort-sonen – på godt og vondt.

Selv om det er litt mindre muligheter en periode nå er det lurt å åpne øynene og å gripe de mulighetene som kommer forbi – for mulighetene er der, men de er ikke alltid tilgjengelig for deg hvis ikke du har åpnet opp og er mottakelig.

Trenger du litt hjelp for å komme i gang?


Det første og kanskje største steget er at du anerkjenner behovet for endring og bestemmer deg for at noe må gjøres. Det er ikke alltid så lett å vite hvor du skal begynne. 
Ønsker du å bytte arbeidsplass, eller stilling og oppgaver, eller ønsker du å bytte bransje? Hva er det som driver ønske eller behovet for endring? Er det ytre eller indre faktorer?

Gjennom karriereveiledning kan vi hjelpe deg til å komme i gang med din endring. 


Vi kan hjelpe deg med å finne ut hva som motiverer deg – hva som er dine personlige styrker og «svakheter» – hva er dine faglige kompetanse og hvordan kan denne benyttes? 
Vi kan hjelpe deg til å skrive både søknader og CVer, vi kan bistå med intervjutrening og se på nøkkelkvalifikasjoner. 
Det viktigst i en slik prosess er nok å bli bevisst på dine ressurser og styrker, både faglig og personlig – og hvordan du kan bruke disse til å finne en jobb du liker og som motiverer deg.

– Sissel Gladsø, CFO, Partner og Hodejeger i Dynamic People

Ring oss i dag på tlf 23 89 72 26 eller benytt vårt kontaktskjema om du ønsker karriereveiledning. Chatten nederst til høyre kan du også benytte mandag til fredag om du har spørsmål. Ønsker du å registrere deg hos oss som kandidat kan du legge inn din CV her Se også; Våre ledige stillinger

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 14 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge.

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.