Foredrag

Dynamic People tilbyr skreddersydde foredrag til bedrifter for ulike anledninger.

Stå støtt i din profesjonelle rolle

Hvordan få en bedre prestasjonskultur hos den enkelte medarbeider og i hele selskapet?

Vår faste foredragsholder i Dynamic People er kurs-og foredragsholder Therese Cleve Stiansen.

Therese er sertifisert og har en mastergrad i NLP (nevro lingvistisk programmering). Forståelse av menneskers mentale prosesser og verktøy for endring på ulike nivåer. Therese er tidligere toppidrettsutøver.Vant til å jobbe målbevisst, pushe grenser, terpe for å bli bedre, se på motstand som læring og prestere på sitt beste i pressede situasjoner. Som danser, kan Therese skilte med følgende meritter: vinner av 13 NM -gull, bronsje i ungdoms-VM, Nordisk mester, vunnet flere world ranking-konkurranser og på landslaget i dans gjennom flere år. Therese har dessuten vært profesjonell danser i syv sesonger av TV2s «Skal vi danse?»

Under finner du eksempler på ulike foredrag Therese kan levere. Det er bare å glede seg!

 • «Stå støtt i deg selv og i din profesjonelle rolle»

  Dette er et foredrag som gir inspirasjon og konkrete verktøy for å ta grep og gjøre de små justeringene som skal til for å være tydelig i den profesjonelle rollen. Gjennom å være bevisst på hvordan en fremstår, hvilke verdier som styrer valg og hvordan en forholder seg til ulike situasjoner. Opplev mer mestring og vekst gjennom å fokusere på personlige styrker og utfordre komfortsonen ved å være mer bevisst på å ta kontroll på tilstand.

 • «Stå støtt i din lederrolle»

  Dette er et foredrag om det å være tydelig i lederrollen og se ansvaret som ligger i det å lede helt unike mennesker med ulik historie og verdigrunnlag. Viktigheten av å være tilstede som leder og se hver enkelt og klare å få de til å spille ut sine ressurser på best mulig måte i sin profesjonelle rolle og sammen som team. Konkrete tips på hvordan de kan håndtere pressede situasjoner ved enkelt å kunne ta styring på sin egen tilstand.

 • «Slik kommer du deg ut av komfortsonen»

  Dette er  et foredrag om å pushe egne grenser og utfordre sin komfortsone, ta kontroll over følelsene og tilstanden slik at prestasjonen under press og stress gjennomføres med en god følelse. Alt fra ubehaget ved å gå inn å håndtere en konflikt til å gå på intervju, ta ordet i en forsamling spontant eller en godt forberedt tale eller presentasjon. Du får konkrete tips for å sørge for at du oftere trer ut av komfortsonen og opplever mestring og vekst.

 • «Hvordan bli en mester i det du gjør!»

  Dette er et foredrag med inspirasjon til å strekke seg litt ekstra for å få en tydelig signatur i sin profesjon ved å tilegne seg den kunnskapen som skal til for at de opplever trygghet og kontroll nok til å kunne fokusere og perfeksjonere sin formidling og utførelse. Da vil det også bli morsommere å utføre samt en får lettere tilgang til en indre motivasjon og større bevissthet og mening bak det en gjør.