Aldri for sent å lære..-Ukeslutt av Signe Lindi

Da har jeg endelig gjort det – tatt steget og startet på en sertifisert coachutdanning som jeg lenge har hatt lyst til å gjøre. Snakk om å gå ut av comfortsonen.

Første dagen tenkte jeg det ville være deilig å bare lene meg tilbake, få servert ny kunnskap – litt myk start – bare sitte og lytte…..uten å gjøre så mye…. egentlig bare ha muligheten til å ikke gjøre noe og dagdrømme…..

Signe Lindi Foto: Dynamic People

Der tok jeg jo skammelig feil! Etter de første 5 minuttene var det første øvelse: «Signe, kan du tenke deg å komme frem hit?» Hjælp!!! «Fortell oss om hvorfor du er her – på engelsk!» Snakk om at tunga krølla seg og jeg fikk stotret frem et eller annet…..

Fra det øyeblikket har vi ikke sittet rolig på stolene mer enn 5 minutter – rett på trening og øvelse. Vi trener på hverandre, som coach, klient og observatør, alle aktive roller. Vi vrir og vrenger på sjela, tester ut nye metoder, engasjerer oss i de andre, blir dratt med selv – puh!

Men du verden for noen fantastiske dager. Her stiller alle likt, og vi får virkelig brukt oss, uansett alder og kjønn. Det er jo dette som gjelder – der du får trene på virkelige mennesker, virkelige situasjoner og hendelser, og være til stede her og nå – ingen rom for dagdrømming, eller frynsete nerver fordi jeg har glemt noe.

Dette burde alle gjøre mer av i hverdagen!

Denne helga er det ny samling. Jeg gleder meg ufattelig mye til å møte gruppa igjen, og ikke minst til nye oppdagelser og ny læring.

Gi aldri slipp på ny læring, uansett hvilken alder du er i – du er aldri ferdig utlært! Kast deg ut i det, og ikke vent til tidspunktet er riktig.

Hvis du trenger hjelp til å finne ut hva du skal gjøre, til å finne ny retning og kurs, så ta kontakt med oss så bistår vi gjerne i den prosessen.

Ha en strålende og kunnskapsrik helg!

-Signe Lindi, Karriererådgiver og Hodejeger i Dynamic People

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo, vi leverer HR og rekrutteringstjenester innen offentlig og privat sektor i hele Norge. Vi er i dag 15 ansatte og har vårt hovedkontor midt i Oslo sentrum. Dynamic People er i sterk vekst, vi har positive resultater, vi gleder oss til å gå på jobb og vi jobber i alle bransjer i hele Norge. Dynamic People ble Gaselle-bedrift i 2016

MOTTA VÅRT NYHETSBREV
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.