Trine Grung

Trine Grung

Hodejeger

Hodejeger med hovedfokus på kommunikasjon, informasjon og markedsføring, med spesialfelt innen digital kommunikasjon og markedsføring. Viktig element å få bedriften til å forstå hva den faktisk trenger av digital kompentase og så finne det rette hodet.

Trine sine fagfelt: Digital rekruttering, Innholdsrådgivning, Innholdsmarkedsføring, Kommunikasjonsrådgivning, Redaksjonell utvikling, Redaksjonell prosjektledelse , Redaktøransvar, Innholdsstrategi

Grung har bred erfaring som leder, digital kommunikasjonsrådgiver og innholdsrådgiver, samt solid erfaring som redaktør, utvikler av innholdsstrategier og redaksjonelle digitale produkter. Var en av landets første store bloggere.

Kontakt Trine nå!

Innlegg skrevet av Trine Grung

Jeg sier opp!

Ferien er over og mange ledere kvier seg for å åpne en full…

Ukeslutt av Trine Grung

Vi i Dynamic People tar referansesjekk på alvor og har et intervjuskjema vi følger til punkt og prikke.

Trine Grung som HODEJEGER

Med den digitale virkeligheten som er over oss hvor bruken av sosiale medier bare øker, skal det virkelig bli en fryd å hjelpe bedrifter å definere hva de trenger av kompetanse, samt bidra til å finne de beste folkene.
MOTTA VÅRT NYHETSBREV
Vi har flere tusen besøkende på våre nettsider hver eneste uke og publiserer saker relatert til rekruttering. Håper sakene er av interesse og legg gjerne igjen mailen for påminnelse av våre oppdateringer.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.